Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/ozh16club/common/init_ooz.php on line 122 Servicedesk Sportlink Club Sportlink Helpdesk
Sportlink Services
Servicedesk Sportlink Club
Inloggen ^ terug naar top

U heeft van ons via email de inlogcodes ontvangen voor Sportlink Helpdesk. Als clubcode dient u de clubcode van uw vereniging te gebruiken. De clubcode is niet hoofdlettergevoelig. Het wachtwoord is wel hoofdlettergevoelig.

U heeft van ons het standaard wachtwoord toegemaild gekregen. U dient dit nog te wijzigen. Het wijzigen van het wachtwoord wordt Wachtwoord wijzigen.

Wachtwoord wijzigen ^ terug naar top
U dient het standaard wachtwoord te wijzigen, dit kan als volgt:
  • Log in met het standaard wachtwoord
  • Ga naar de link Gegevens bewerken
  • Kies een nieuw wachtwoord en vul deze in
  • Klik op de knop Update
  • U wordt uitgelogd. U kunt nu inloggen met het nieuwe wachtwoord

Let op:
Het wachtwoord voor Sportlink Helpdesk kan niet gebruikt worden voor Sportlink-Club.

Mededelingen ^ terug naar top

Als u bent ingelogd, komt u op de beginpagina. Hier vindt u de Mededelingen. Hier zullen wij belangrijke mededelingen, zoals updates naar u communiceren.

Melding opties ^ terug naar top

Onder Melding opties kunt u nieuwe meldingen aanmaken, maar u kunt ook alle openstaande en gesloten meldingen van uw vereniging bekijken.

Nieuwe melding aanmaken ^ terug naar top

Als u een probleem, vraag of wens hebt, kunt u hiervoor een melding aanmaken. Als u op het linkje klikt, komt aan de rechterzijde van het scherm een formulier dat u kunt invullen.

U kunt bij de melding een emailadres opgeven dat afwijkt van het standaard emailadres. Als u wilt dat meerdere emailadressen bericht krijgen over de melding, vul dan achter het emailadres de andere emailadressen in gescheiden door (alleen) een komma.

Hierna kiest u een categorie en een subcategorie. U moet deze gegevens invullen, anders krijgt u een foutmelding. Als u uw vraag hebt gecategoriseerd, dient u het type melding op te geven.

Geef hierna een korte omschrijving op (één zin die de melding omschrijft).

In het veld Omschrijving kunt u een volledige omschrijving van uw melding kwijt.

Desgewenst kunt u een bijlage toevoegen. Klik op de knop Bladeren en zoek uw bijlage.

Als u alle gegevens hebt ingevuld, klikt u op de knop Aanmaken melding. De melding wordt aangemaakt en u krijgt een bevestigingsmail met daarin de ingevoerde gegevens. Er wordt ook een uniek nummer aangemaakt voor uw melding.

Mijn open meldingen^ terug naar top

Als u op de link 'Openstaande meldingen' klikt, krijg u een overzicht van de openstaande meldingen van uw vereniging. U kunt deze sorteren door op de kolomkoppen te klikken. Als u op een korte omschrijving klikt, wordt de betreffende melding geopend.

Als u de melding hebt geopend, krijgt u een overzicht van de melding met alle informatie. Onderaan dat scherm kunt u een update toevoegen aan deze melding. Ook is het mogelijk om nog een bijlage toe te voegen.

Als wij u een vraag hebben gesteld, zal de status van de melding op Nadere informatie nodig staan. U kunt dan de melding openen en het antwoord op de vraag toevoegen aan de melding. De status zal dan niet automatisch aangepast.

Let op: De status zal dan niet automatisch veranderen. Het kan dus zijn dat uw melding nog op Nadere informatie nodig staan, terwijl u al wel antwoord hebt gegeven op de vraag.

Met de knoppen Achteruit en Vooruit kunt u de volgorde van de historie sorteren. Standaard wordt de eerste actie bovenaan het scherm getoond en de laatste actie onderaan het scherm getoond.

Mijn gesloten meldingen^ terug naar top

Als u op de link 'Gesloten meldingen' klikt, krijgt u een overzicht van uw meldingen die inmiddels zijn afgesloten. U kunt zien wanneer de melding is gesloten.

Als een melding in uw ogen onterecht is afgesloten, kunt u de melding heropenen door er een update aan toe te voegen. Is de melding echter langer dan een week gesloten, dan kunt u een vervolgmelding aanmaken.

Handige links ^ terug naar top

Onder de handige links vindt u een aantal links die van pas kunnen komen. Mogelijk wordt bij de afsluiting van meldingen verwezen naar deze links.

Verenigingsgegevens ^ terug naar top

Onder de verenigingsgegevens kunt u informatie invoeren die voor uw vereniging van belang zijn. Voordat u meldingen kunt aanmaken, moet uw emailadres ingevoerd zijn. Anders hebben we geen mogelijkheid om u via email op de hoogte te stellen.

Gegevens bewerken ^ terug naar top

In dit scherm kunt u gegevens van uw vereniging aanpassen. Onder de knop Inloggen staat al uitgelegd hoe het wachtwoord gewijzigd kan worden. De overige gegevens kunnen op een soortgelijke manier aangepast worden.

Als u het wachtwoord niet hebt ingevuld, zal er niet worden uitgelogd.

Hier kunt u ook het emailadres wijzigen als u een ander emailadres hebt.