Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/ozh16club/common/init_ooz.php on line 122 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/ozh16club/common/login.php on line 125 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/ozh16club/common/login.php on line 125 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/ozh16club/common/login.php on line 224 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/ozh16club/common/login.php on line 224 Servicedesk Sportlink Club

NIEUW SUPPORT CENTER

Dit Servicedesksysteem is niet meer actief. U kunt gebruik maken van ons nieuwe support center!

Naar het nieuwe support center

Sluit dit scherm

Sportlink Services
Servicedesk Sportlink Club

Servicedesk Sportlink Club

TIP: Direct antwoord op uw vraag?

In het Sportlink Club Support Center vindt u alle handleidingen.

Direct inloggen in Servicedesk Sportlink Club:
Verenigingscode: Let op: De wachtwoorden van Servicedesk Sportlink Club en Sportlink Club kunnen verschillen!
Wachtwoord:

Klik op het -pictogram voor uitleg over de verschillende onderwerpen.